Om mig

Om mig

Jag heter Maria Eriksson. Jag jobbar och bedriver min verksamhet Ökenrosens kropp och själ i Hosjö Falun. OBS: Jag har flyttat hem mitt företag till  Centralvägen 20 ute i Hosjö. 

Jag erbjuder: Healing, olika behandlingar med eterisk oljor, Djurkommunikation, Privata sittningar samt Medial rådgivning/coaching.

Kristallhealing, Aurarening och Chakrabalansering. Jag jobbar intuitivt med mina kristaller och oljor.

Vet du inte vad du behöver så har jag oftast fått till mig det innan du kommer så kan vi prata igenom det då. Boka dig en tid så ändrar vi den när den kommer om det behövs.

Jag anordnar även djurkommunikationskurser och introduktionsmöten till  Young Livings eteriska oljor och oljeinfuserade produkter. Jag är brand partner för Young Living oljor.


Är du nyfiken på vad eteriska oljor kan göra för dig?

En naturlig vardag och  möjligheter till en förändrad livstil med en bra hälsa. Young Living är ett företag som är utöver det vanliga då de drivs av ett högre syfte som jag är stolt över att representera. Där vi ges en inkomstmöjlighet, gemenskap och personlig utveckling genom att erbjuda de renaste produkterna på marknaden. Kontakta mig för mer information så att du kan ta del av detta samt dessa fantastiska oljor och oljeinfuserade produkter.


Namnet Ökenrosen kommer av en vacker sten som heter ökenros och liknar en sandblomma. Stenar och kristaller ligger mig varmt om hjärtat.

Ökenrosen står för en förmåga att leva och visa kärlek med inre visdom och fred. Jag har fått detta privilegium att kunna göra skillnad, att hjälpa andra  som jag också fått till mig genom andevärlden att jag ska göra.

Att hjälpa djur och människor står mig varmt om hjärtat. Jag känner mig stolt idag att kunna få göra det.


Under min uppväxt har jag haft förmågan  men inte vetat vad det har varit.

Jag var med om saker som jag inte förstog men som jag idag förstår.

Att prata om andevärlden gjorde man helt enkelt inte när jag växte upp.

Jag tog tag i att utveckla och lära mig att hantera  min mediala sida och idag är jag Diplomerad Andlig Healer och Diplomerat Medium och Diplomerad Medial Coach. Jag är även utbildad lärare i Mediumskap av Minister Simone Key från Arthur Finleys mediala skola i England.

Jag har också gått utbildning i Djurkommunikation och lärt mig hur jag ska använda  det jag får till mig tex telepatiskt via djuren.


Jag vill idag tacka alla som varit med på min resa.

Den har gett mig styrka och glädje längs vägen. En stor utveckling för kropp och själ. Jag är så tacksam för allt som jag genomgått längs vägen.


Tack alla!


Med mitt mentala mediumskap hoppas jag kunna bevisa att andevärlden existerar. Att ge styrka och glädje till mina medmänniskor.

Jag är tacksam för den jag är idag trots motgångar och svårigheter. Jag har hittat min väg att gå.


Nu är det min tur att hjälpa och förmedla.


Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 20

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com