Stressrelease

STRESSRELEASE

                                                                                                                                 

Vill du släppa på stress och behöver varva ner är detta behandlingen för dig!


Hur fungerar Stressreleasebehandlingen?

En behandling vid nacke och axlar  som med lätta cirkulära rörelser och eteriska  oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet

Stressreleasebehandlingen är så lugnande att många somnar.


Stressrelease sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodcirkulationen. En känsla av lätthet infinner sig och du känner en frihetskänsla.Oljorna som används är:

Bergamott, Copaiba, Lavendel, Valor, Pepparmynta.


Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden.

Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som kan eventuellt reducera eller ta bort smärta.

De eteriska oljorna har många välgörande och helande egenskaper.

Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com