stressbuster

Ökenrosens kropp och själ

STRESSBUSTER

                                                                                                                                 

känner du dig stressad och behöver varva ner är detta bahandlingen för dig!


Hur fungerar Stressbuster-behandlingen?


En behandling vid nacke och axlar  som med lätta cirkulära rörelser och terapeutiska eteriska  oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet

Stressbuster-behandlingen är så lugnande att många somnar.


Stressbuster-behandlingen sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodcirkulationen.Oljorna som används är:

valor, frankincens, stress away, deep relief och rutavala.


Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden.

Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som kan reducera eller ta bort smärta.

De äkta eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är t ex antinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immunstimulerande och hormonbalanserande.

Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.


PRIS  500 KR   CA 40 MIN 


                                            VÄLKOMMEN

Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com