Silver violetta flamman healing

 SILVER VIOLETTA FLAMMAN HEALING

en flamma av energi som transformerar negativ energi till positiv energi.


Välkommen till mig på Ökenrosens kropp och själ i Falun, nära Bjursås, Borlänge, Hofors och Säter när du önskar healing. Silver violetta flamman healing kan man meditera till, man kan rena eller bara vila i. En renhet in på molekylnivå.

Den violetta flamman har använts i tusentals år. Den åter intruducerades  till jorden för att vi skulle ha den som tröst i svåra tider. Mästaren som kanaliserade  den var helgonet Saint Germain, som levde som mystiker i början på 1500-talet.. Den Ultravioletta flamman skulle höja våra frekvenser på jorden och hjälpa människan att rena bort allt som sinnet tagit över.


Denna flamma kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och den hjälper oss att rena oss själva på cell och molekylnivå.

Den går så djupt i vårt undermedvetande och i vår kropp, så det finns ingenting som denna energi inte berör.

Denna flamma löser också upp karmiska mönster som finns i oss, och hjälper oss att renas i tanken.


Denna flamman går inte bara på smärtan här och nu eller på en händelse, utan går på djupets orsak och behandlar och renar där. Denna flamman är en mycket högfrekvent energi som tränger in i våra minsta delar i kroppen. Denna flamma är ren kärlek och det är guds gåva till mänskligheten.


Vi skapar ju själv vårt karma och genom att vi i detta livet ser till att skapa positiva tankar och ge oss själva en uppstigning i energierna , så blir våra karmiska mönster positivt.


Karma är ju energi som går vidare och som vi måste fortsätta jobba med då vi går in i nästa liv och förändra sitt tänkande, kan vara avgöranade för det som du ska bära med dig.

Den är bra på att lösa upp trauma, destruktiva mönster och tankar även känslomässiga och spirituella trauma. Flamman påverkar vår DNA-spiral och ökar därmed vårt undermedvetna och vårt tänkande att sammankopplas för att mötas i en uppstigen energi.


När jag ger dig Silver violetta flamman healing så ger jag healing med att lägga händerna direkt på kroppen och går intuitivt där jag skall gå med mina händer. Du ligger på bänk eller i en energistol med avslappnande musik om du så väljer att ha.

Jag jobbar helt i tystnad och jag levererar Inga budskap då det är en kanaliserad Healing för enbart läkande healing och den skall endast ses som ett komplement till sjukvården.

Jag har tystnadsplikt och sekretess så du kan vara helt trygg. 18-års åldersgräns


Jag vänder mig till alla kunder i Falun med omnejd, så som Borlänge, Bjursås, Säter och Hofors som önskar healing.


Healing för dig i Falun, Borlänge, Bjursås, Säter & Hofors

Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com