Regndroppsmassage hund

Regndroppsmassage  Hund

Regndroppsmassagebehandlingen balanserar hundens kropp genom dess avslappnande och milda applikationer.

 

Oljorna masseras in på tassarnas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 15 cm ovanför hundens ryggrad. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av hundens kropp.


Regndroppsmassage kan vara välgörande för:

Immunförsvar, rygg och nackbesvär, avstressande, välbefinnande och avslappning, värk i leder

cirkulation och allergier m.m


Resultat och rekommendation:

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans.

Ju surare en hunds kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en hund, medan en annan hund kan behöva flera för att återställa balansen.

Många hundar upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.


Regndroppsterapi är en balanserande, avslappnande och renande behandlingsmetod, känd för sin unika välgörande och helande effekt.Oljorna som används är:

Valor  eller Lavendel

Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmint, Aroma seiz


Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden.

Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som kan eventuellt reducera eller ta bort smärta.

De äkta eteriska oljorna har många välgörande och helande egenskaper.

Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.                                                     
                                            

                                              

                                            

Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com