Regndroppsmassage bibliska oljor

Regndroppsmassage med bibliska oljor

Regndroppsmassagen är en mjuk och upplyftande behandling som är mycket effektiv mot rygg och nackproblem genom kraften i de eteriska oljorna från Young Living.

Njut av de 10 bibliska oljornas effekt som mjukt och varsamt masseras in på fötter och rygg med vitaflex-tekniken och härliga fjäderstrykningar.


Eteriska oljor användes på biblisk tid för emotionell rening & helig smörjelse, de främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet och är andligt upplyftande och fysiskt helande.


De har nämnts över 1000 gånger i bibeln eftersom eteriska oljor och/eller aromatiska växter var den tidens medicin.

Oljorna riktar sig till alla system i kroppen på den fysiska, känslomässiga och andliga nivån.


Oljor som används:

Myrten, Cistus, Isop, Kassia, Cypress, Cederträ, Sandelträ, Onycha, Myrra, Frankincense.


De eteriska oljorna stimulerar kroppens läkningsförmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande.

Regndroppsteknikbehandlingen  balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

Oljorna masseras in på fötternas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång.

 

Hur fungerar regndroppsbehandlingen?

Tekniken går ut på att äkta eteriska oljor droppas ut på kroppens kontaktpunkter på fötter och ryggrad och därefter masseras ut med fjäderlätta rörelser. Denna helande energin sätts igång genom att elektriska impulser uppstår mellan fingertopparna och reflexpunkterna.

Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till punkten där det finns ett brott i den elektriska strömbanan.

Sådana här brott har visat sig vara relaterade till energiblockeringar orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist enligt olika studier.

Tekniken gör att svaga eller skadade områden korrigeras, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande.


Regndroppsmassage kan vara välgörande för:

Immunförsvaret

Rygg och nackbesvär

Att bli av med stress

Välbefinnande och avslappning

Värk i leder

Cirkulation

AllergierResultat och rekommendation:

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden.

Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som eventuellt kan reducera eller ta bort smärta.

De eteriska oljorna har många välgörande och helande egenskaper.

Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egna helande förmåga.Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com