Regndroppsmassage

Ökenrosens kropp och själ

En kombination av lätt beröring, eteriska oljor av högsta klass där doft och verkan gör gott för kropp och själ skulle jag vilja beskriva regndroppsterapi med några enkla ord.


De eteriska oljorna stimulerar kroppens läkningsförmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande.

Regndroppsteknikbehandlingen  balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

Oljorna masseras in på fötternas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång som bl.a. hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur.

 

Hur fungerar regndroppsmassage?

Tekniken går ut på att läkande, äkta eteriska oljor droppas ut på kroppens kontaktpunkter på fötter och ryggrad och därefter masseras ut med fjäderlätta rörelser. Denna helande energin sätts igång genom att elektriska impulser uppstår mellan fingertopparna och reflexpunkterna.

Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till punkten där det finns ett brott i den elektriska strömbanan.

Sådana här brott har visat sig vara relaterade till energiblockeringar orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist enligt olika studier.

Tekniken gör att svaga eller skadade områden korrigeras, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande/tillfrisknade.


Regndroppsmassage kan vara välgörande för:

Immunförsvaret

Rygg och nackbesvär

Att bli av med stress

Välbefinnande och avslappning

Värk i leder

Cirkulation

AllergierResultat och rekommendation:

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage. Varmt välkommen till Ökenrosens kropp och själ i Falun när du vill ta emot en välgörande regndroppsmassage.


Regndroppsmassage är en balanserande, avslappnande och renande behandlingsmetod, känd för sin unika välgörande effekt.

De ekologiska eteriska oljorna som används vid denna behandling bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer.


Oljorna som används är:


Valor (Rosenträ, Blå Renfana, Frankincense och Gran) eller lavendel

Oregano

Timjan

Basilika

Cypress

Vintergröna

Mejram

Pepparmint

Aroma Seiz (Basilika, Cypress, Mejram, Lavendel, Pepparmint)


Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor tillverkas genom destillering av buskar, blommor, träd, rötter, gräs och frön. Äkta, helt rena eteriska oljor är de mest naturliga och koncentrerade ämnen som finns och innehåller molekyler som är terapeutiska och kan tas upp av kroppen både via inandning och applicering på huden.

Enligt kliniska studier är de muskelavslappnande och har stor inverkan på det centrala nervsystemet som kan reducera eller ta bort smärta.

De äkta eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är t ex antinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immunstimulerande och hormonbalanserande.

Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.


Historik

En indianhövding ifrån Lakota Indian Nations i USA berättade för Gary Young om hur man i generationer har använt sig av en metod att hela kroppen från obalanser och sjukdomar genom fjäderlätta strykningar längs ryggraden. Denna gamla  tradition lade grund till Gary Youngs utformning och utvecklade regndroppstekniken sedan 1980-talet.


Regndroppstekniken finns också för hund och katt och har samma fantastiska egenskaper.
PRIS  800 KR   CA 60 MIN 


VÄLKOMMEN TILL ÖKENROSENS KROPP OCH SJÄL I FALUN

Regndroppsmassage i Falun

Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com