Regndroppsmassage feelings oljor

Regndroppsmassage  Feelings oljorna

En kombination av lätt beröring, eteriska oljor av högsta klass där doft och verkan gör gott för kropp och själ. Feelingsoljorna för lugnet och den inre styrkan.


De eteriska oljorna stimulerar kroppens helande förmåga inifrån och utifrån med hjälp av olika tekniker att arbeta in dem där även doftcentrat stimuleras som verkar avstressande och energihöjande.

Regndroppsmassagebehandlingen  balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer.

Oljorna masseras in på fötternas vitaflex zoner med vitaflex tekniken och oljorna droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlättta rörelser över ryggen och masseras mjukt in (effleurage) med de kraftfulla oljorna samt med vita flextekniken sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen igång.

Den avslutas med en våtvarm handuk på ryggraden och en stunds avkoppling till lugn musik.

 

Hur fungerar regndroppsbehandlingen?

Oljorna  jobbar på känslorna, skapar en harmoni med bättre förutsättning för att må bättre här och nu. De hjälper kroppen att släppa och förlåta.


Regndroppsmassagen med feelingsoljorna kan vara välgörande för:

Att förlåta, släppa på trauman och skapa kontakt med ditt intre barn. Att få harmoni och skapa en trygg, harmonisk framtid.
Resultat och rekommendation:

En regndroppsmassage med feelingsoljorna skapar en lättja och en balans med känslorna och en harmoni uppstår. Du kan lättare släppa och förlåta. Det som legat och tryckt lång innuti dig.

Har du svårt att bearbeta dina känslor så kan detta vara något för dig.

 


Oljorna som används är:

Valor, Forgivnes, Inner child, Present time, Release

V6 - neutral vegetabilisk olja
Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com