Medial vägledning


Medial vägledningMedial vägledning/konsultation via intuitionen med hjälpmedel såsom tarokort/orakelkort/energikort där jag ger dig hjälp framåt i olika situationer m.m.

Du kan få råd  i en situation som du har svårt att reda ut och kan behöva hjälp att komma vidare och att få hjälp att belysa och se från ett annat håll de aspekter och orsaker man kanske inte ser själv. En hjälp att se olika möjligheter.


De olika korten hjälper mig att "se" och förmedla vad du behöver veta just nu för stunden i olika situationer som tex: jobb, familj eller kärlek .


De hjälper mig att se situationen dåtid, nutid och framåt och det blir för dig ett hjälpmedel att se dina vägar hur du skall möta framtiden. Det viktiga är att det alltid är du som har den fria vilja att göra och gå den vägen du väljer för den ör alltid den rätta. Jag kan ge dig vägledning i hur du skall kunna möta framtiden med egna beslut och få inspiration till det.

När du bokar en tid för medial vägledning så vill jag inte ha någon information i förväg för att jag skall kunna jobba så korrekt som möjligt.


Konsultationen är på ÖKENROSENS KROPP OCH SJÄL som ligger på Centralvägen 40 ute i vackra Hosjö Falun

eller om du vill så gör jag hembesök.


Tystnadsplikt och sekretess samt 18-års åldersgräns gäller.


Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com