Kristallhealing

Kristallterapi

AURARENING MED CHAKRABALANSERING


När du kommer till mig så kan du välja att få aurarening  separat eller tillsamans med en chakrabalansering. Du väljer.


En aurarening behöver man göra för att rena och rensa sin aura från smog och sådant man dragit på sig från omgivning och andra människor.

Man behöver få sin aura att vibrera på sin rätta frekvens som gör att du mår bra.

Med hjälp av olika kristaller och mineraler som har dessa olika frekvenser  återskapar jag  och renar din aura.


Det är bra att göra en aurarening ofta så att smog och negativ energi inte får något fäste. Har du varit bland mycket folk tex så kan det vara bra att göra en sådan då det tar bort negativ energi som påverkar ditt välmående. När vår energi är i balans så upplever vi optimal hälsa.


En chakrabalansering behöver man göra för att kroppens 7 huvudchakror ska rotera och vibrera balanserat samt åt samma håll.

Om det inte är en balans i dem så kan vi uppleva att vi inte mår bra. Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser precis som färger och kristaller. Varge chakra har olika färger som stämmer överens med stenar och kristaller i samma färg. Varge sten stämmer tonen för varge chakra så att den naturligt kommer i rätt frekvens.


Mellan aura och chakrorna är det ett fint samspel och det bör vibrera och rotera med rätt frekvens och rotation. När det vibrerar  i samklang med varandra så mår du bra.


Jag jobbar med min guide när jag ger och jag går intuitivt med vilka kristaller du behöver. Jag placerar ut dessa kristaller på kroppen och ger sedan healing för att förstärka kristallernas energier.  Andlig healing är ett komplement till kristallerna. Ibland talar andevärlden om vad jag skall göra för min klient som tex att ge andlig healing med kristallerna. Detta är en mycket kraftfullt och  verksam healingform då hela universum består av energi och vi med kristallers hjälp arbetar med deras energi.         


När det sätts fart på energierna kan man som vid andlig healing bli: yr,illamående,varm,kall och gråtmild.

En reaktion av det energipåslag du kan få efter det energiflöde som satts igång i kroppen.

Detta kommer att gå över efter en liten stund och du kommer att må bra igen.


KRISTALLHEALING


När du får en Kristallhealing som är en komplementärbehandling hos mig lägger jag ut kristaller intuitivt och ger dig Andlig healing som komplement till kristallerna.

Jag lägger ut enligt olika geometriska mönster och aktiverar dem för att de sedan skall  jobba med din eteriska kropp bl,a.

Den healande processen är då igång och jag arbetar med ditt energifält och ser vad som krävs för att komma i balans ,lösa blockeringar m.m


Kristallhealing har en mycket djup och helande verkan som fortsätter flera dagar efter en healingsession.

Den upplevs som  stärkande och hjälper oss att komma i kontakt med det innersta.


Kristaller aktiverar, stärker och påskyndar för orsak och verkan. Därför är det en mycket stark healingform och när man kommer till mig så rekomenderar jag att man går upp till 3 ggr för en behandling av en åkomma eller annat för att det skall kunna släppa helt.


Kristallterapi jobbar med grundorsakerna till problemen och underlättar självhealing.

När du kommer första gången så tar det lite längre tid då vi behöver gå igenom en del praktiska detaljer och vi har ett  samtal inför kristallhealingen.18-års åldersgräns  och   tystnadsplikt


Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com