Djurkommunikation
Djurkommunikation i Falun med omnejd så som Hofors, Borlänge, Bjursås och Säter

Djurkommunikation

Djurkommunikation fungerar så att när jag kommunicerar med ditt djur så får jag in bilder och känslor som jag förmedlar till dig och som gör att du kan förstå ditt djur bättre.

Då kan du hjälpa ditt djur med det problem som uppstått tex. rädslor, sorg, ilska och stress.

Det kan också vara så att man bara vill veta hur sitt djur har det i vardagen hemma hos sig eller att du behöver hjälp med att förstå varför djuret beter sig som det gör.Är den  rädd att vara ensam hemma eller för de där otäcka smällarna på nyår/påsk.

Då kan min hjälp vara fantastisk.


Så här jobbar jag

Ni behöver inte komma till mig, utan jag kommer till er, om ni bor i Falun med omnejd så som exempelvis Borlänge, Bjursås, Hofors och Säter. Hur det sedan går till när jag kommer hem till dig och ditt djur är att jag sätter mig ner ca 30 min och samtalar. Jag vill inte ha någon förhandsinformation om djuret. Är det något specifikt så brukar det lösa sig självt. Jag skriver ner det jag får till mig. Sedan går vi igenom vad djuret förmedlat och vill ha sagt. Skulle det vara så att det du inte får svar på din specifika fråga eller annat så sätter jag mig igen med djuret. Ibland kan djuret också behöva healing och då ger jag det med matte eller husses godkännande.


Tystnadsplikt och 18-års åldersgräns.Jag annordnar också kurs där du kan lära dig grunden att börja kommunicera med ditt djur. Varför inte ha en kurs hemma hos dig tillsammans med dina djur? Jag skräddarsyr kurser så det passar dig och dina/ditt djur. Nyfiken och vill veta mer? Ring mig 073-8163121


Jag vänder mig till alla som bor i närheten av Falun så som Hofors, Säter, Bjursås och Borlänge och som vill få min hjälp med djurkommunikation.

Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com