ChakrabalanseringChakrabalansering


En chakrabalansering syftar till att harmonisera , balansera och göra oss mera närvarande i vår kropp och själ. Vår livsenergi - kundalinienergi vibrerar i olika frekvenser precis som färger. Varje chakra har en egen frekvens som stämmer överens med den färg som chakrat har.


När ditt chakrasystem fungerar optimalt så råder det ett hälsobringande flöde med energi och vi mår bra och har mer ork.

Ordet Chakra är sanskrit och betyder "hjul" eller "skiva". Det är tänkt av buddhister och i hindi tradition (yoga) att den mänskliga kroppen har uppemot 72.000 (eller mer) Nadis eller linjer av energi som flödar genom oss och avslut vid vissa punkter genom och ut i vår kropp.


Man tror att flödet av denna energi håller balans inom oss, och att varje meridian är resposible för en specifik funktion i kroppen.

I denna tro, finns sju stora energicentra, som styr välbefinnande våra stora körtlar, och ansvarar för vår emotionella, fysiska, mentala andliga välbefinnande. Om en av dessa chakran är ur balans, antingen egenom att alltför mycket eller för lite, kommer det manifesteras i vår fysiska värld som dis-lätthet.

Energin renar och är det möte mellan det andliga , fysiska och psykiska aspekterna hos oss människor.


Det klienten kan uppleva under en balansering är precis som när klienten får healing.


Man kan uppleva: pirrningar,värme,kyla och se ljusförnimelser m.m

Det är mycket avslappnande att få en chakrabalansering och det händer att klienter somnar men balanseringen gör sitt ändå och det gör inget att man somnar.


Det man uppbringar med en balansering är: Får mer energi och ork. Det gör dig mer närvarande och ökar din livskraft i kropp och själ.


Ökenrosens kropp och själ

Centralvägen 40

791 46 Falun


Innehar F-skatt

Tel: 073-8163121

E-mail:okenrosen@gmail.com